top of page

"VAN TOP

TOT TEEN
MASSAGES"

Scroll down

"Sport massage"

 

Sportmassage is een stimulerende behandeling die wordt gegeven voor het sporten om de spieren te prikkelen, de doorbloeding in de spieren te verbeteren en zorgt ervoor dat je optimaal aan de start staat. De spieren worden voorbereid op de inspanning.

 

Regelmatig laten masseren bevordert de prestaties.

 

Na de inspanning is een massage aan te bevelen. Spieren voelen na een inspanning vermoeid aan door de afvalstoffen die tijdens het sporten geproduceerd zijn. Door de massage worden de afvalstoffen sneller afgevoerd en herstellen de spieren beter.

 

Voor het losmaken van de spieren is massage 1x per maand voldoende, je spieren preventief laten masseren vermindert de kans op blessures.

 

Ook niet-sporters hebben baat bij een sportmassage. Door bijvoorbeeld veel zitten en/of werken in dezelfde houding kunnen spierklachten ontstaan. Deze klachten zitten meestal in de nek, rug en schouders. Maar ook door stress kunnen klachten ontstaan. En wat dacht u van RSI-klachten. 

"Chinese dry needling / acupunctuur"

Bij dry needling brengt men een naaldje in de spieren, met als doel het aanprikken van een zogenoemd triggerpunt.

Voordat de dryneedling plaatsvindt, wordt er eerst op bepaalde delen van het lichaam een acupunctuur naaldje geplaatst om een betere prikkeling te geven aan het lichaam.

De reflex kan ervoor zorgen dat de spier meteen ontspant, waardoor de doorbloeding zich kan herstellen.
Met deze methode kunnen verschillende klachten verholpen worden.

 

"Stoel massage"

De stoelmassage wordt gegeven op een speciale stoel. Een stoelmassage wordt door de kleren heen gegeven op hoofd, rug , nek, schouder, heupen , armen en handen en duurt ongeveer 20 minuten.

 

Dit voert afvalstoffen af, doorbreekt de spanningscyclus, stimuleert de bloedcirculatie en daarmee het zelfgenezende vermogen van het lichaam, maakt de geest alert en geeft een verfrissend, energiek gevoel.

 

De massagestoel is zo ontworpen dat het lichaam optimaal wordt ondersteund en bevordert hierdoor de ontspanning.

 

Tevens heeft de stoelmassage een licht behandelend karakter voor diverse meer alledaagse gezondheidsklachten waarmee werknemers kampen, waarvoor meestal geen contact gezocht wordt met de bedrijfsarts of fysiotherapeut, maar die toch een duidelijke uitwerking hebben op het ziekteverzuim.

 

Wilt u een offerte ontvangen of meer informatie over stoelmassage op de werkplek dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 06-536 984 72 of een e-mail sturen naar info@tension-therapy.nl.

 

 

 

"Ontspanningsmassages"

 

Ook is er een groot scala aan ontspannningsmassages zoals:

Lomi Lomi, hot-stone, kruidenstempel en hot chocolate massages.

 

 

 

"Voetmassages"

 

Onder de voetmassages vallen de voetreflex massage en de Thaise voetmassage.

 

 

 

 

bottom of page